Auskin Lammeskinn

Auskin Lammeskinn

Australske Auskin har alltid levert lammeskinn av ypperste kvalitet. Denne kvaliteten vektlegges gjennom hele prosessen, og med utgangspunkt i de beste råvarer ... Les mer

Auskin Lammeskinn

Australske Auskin har alltid levert lammeskinn av ypperste kvalitet. Denne kvaliteten vektlegges gjennom hele prosessen, og med utgangspunkt i de beste råvarer fra Australia og New Zealand, streber dette selskapet for at du skal kunne nyte det beste av lammeskinn på markedet. Auskin er synonymt verden over med kvalitet, nytenkning og konkurransedyktige priser.

For å gi barnet en følelse av trygghet bruker du skinnet hvor du ønsker. Dette være i sengen, på gulvet, i parken, på reise, hos besteforeldre, i vognen eller i bilen.  Skinnet brukes også året rundt. Mens det om vinteren beholder varmen på en unik måte, vil det om den varme sommer transportere fuktighet og holde barnet tør og komfortabel.

Prøvd og testet av tusenvis av babyer verden over, leverer Auskin Infantcare en naturlig, varm og trygg atmosfære for barnet. Forskning av vist at barn er mer tilfreds, gråter mindre og sover lettere på et naturlig lammeskinn. Den naturlige isolasjonen i et lams ull hjelper babyen å holde varmen i vinterkulden, og å holde seg avkjølt gjennom sommeren. Ullfibrene har den unike egenskap til å absorbere opp til 33% av dets egen vekt i fukt. Dette holder barnet tørt under det varmeste av vær.

Skinnet kan vaskes på ullvask 30`C  Lanolin shampo anbefales.

 


Produkt størrelse
Lengde: 80cm - 100cm / 31" - 39"
Bredde: 55cm / 21"

Ull lengde
40mm - 60mm / 1.75" - 2.35"

 • Frakt
  INKLUDERT
 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Ullengde
  40 til 60mm
 • Frakt
  INKLUDERT
 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Ullengde
  40 til 60mm

Pris: NOK 730,-

Til handlekurven
Bookmark and Share
Våre merker:
Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen