Mountain Buggy Urban Jungle

Denne vognen leveres med bøyle/bumperbar inkl., og ikke regntrekk.    Mountain Buggy Urban Jungle er en stilren vogn. Flotte linjer kombinert med en funks... Les mer

Mountain Buggy Urban Jungle

Denne vognen leveres med bøyle/bumperbar inkl., og ikke regntrekk. 

 

Mountain Buggy Urban Jungle er en stilren vogn. Flotte linjer kombinert med en funksjonelt understell. Vi anbefaler denne vognen varmt til alle våre kunder. Og her er hvorfor: Vognen er usedvanlig lett å manøvrere. Dette skyldes riktig vinkel på frontgaffel. Forhjulsopphenget er bunnsolid og utformet i lakket stål. Samtidig er dette en veldig stødig 3-hjuling. Tyngdepunktet ligger godt og dypt plassert sentralt mellom vognens 3 kontaktpunkter: dekkene. På vognen er det loddrett demping som holder vognen "fast-i-fisken" til barn etter barn. Seteflaten har en liten "skrå helning" slik at barnet ikke sklir ut. Barnet sitter veldig godt! Og med den lange ryggen, følger vognen ditt barn til det er blitt ca. 4 år. Vognen har full liggestilling samtidig som den har en godt og oppreist sittestilling. For 5-punktsselen har du 3 forskjellige høydejusteringer og 2 breddejusteringer. Alt for at seletøyet skal passe best mulig. Både til en baby og til en 4-åring.

Flere og flere produsenter går idag vekk fra å bruke lufthjul med slange. Det er synd. Om du skal bruke vognen din flere steder enn på et kjøpesenter, er lufthjul det absolutt beste alternativet. MB UJ har selvsagt lufthjul.

 

 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkostnad
  250
 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkostnad
  250

Pris: NOK 5990,-

Til handlekurven
Bookmark and Share

Tilbehør:

 • Mountain Buggy Carrycot singel

  MB carrycot veier 4 kg. Den leveres med regntrekk og myggnetting. D...

  NOK 1990,-
Våre merker:
Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen