Britax Baby-Safe I-SIZE

PLASS TIL Å VOKSE – PASSER FOR NYFØDTE BARN OPP TIL 15 MÅNEDER GAMLE BARN. Inkludert base. Veiledende 4890,- Nå 3990,-. Må hentes i butikk.  BABY-SAFE i-SIZE er bli... Les mer

Britax Baby-Safe I-SIZE

PLASS TIL Å VOKSE – PASSER FOR NYFØDTE BARN OPP TIL 15 MÅNEDER GAMLE BARN.

Inkludert base. Veiledende 4890,- Nå 3990,-.

Må hentes i butikk. 

BABY-SAFE i-SIZE er blitt utviklet for å overholde de nye barnesetekravene ECE R129 (i-Size) og egner seg for barn i nyfødt alder og opp til 15 måneder, så de kan bruke setet inntil de er 83 cm høye. Babystolen har et innlegg for nyfødte. Dette vil si at spedbarnet får ekstra støtte som i tillegg absorberer støt i tilfelle kollisjon. Du kan fjerne innlegget og justere høyden på nakkestøtten for å tilrettelegge for barnets vekst. BABY-SAFE i-SIZE er vår første babystol som overholder de nye forskriftene for barneseter ECE R129 (i-Size). Setene gir sikkerhet og komfort for barn i nyfødt alder og opp til 15 måneder, mens de justerer seg etter barnet og beskytter det mens barnet vokser opp til 83 cm i høyde.

Vi forstår hvor vanskelig det er å avgjøre hvilken hvileposisjon som er best for nyfødte småbarn under reisene. Da et lite spedbarns muskler ikke er utviklet nok, er en flatere hvilestilling bedre mens en mer opprett stilling er tryggere ved kollisjoner. BABY-SAFE i-SIZE tilbyr deg en enkel løsning med vår patenterte «lie-flat technology» når du justerer høyden på nakkestøtten, justeres hvilestillingen etter. Du kan få til en enda bedre hvilestilling for barnet ditt når du bruker babystolen med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE i enkelte biler.

    Pris: NOK 3990,-

    Til handlekurven
    Bookmark and Share
    Våre merker:
    Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen