BabyBjörn Bæresele Active

Med BabyBjörns bæreseler kan du og ditt barn nyte nærheten av hverandre somtidig som du får hendene fri. På en enkel og bekvem måte tar du også med ditt barn på ulike slags aktiviteter, e... Les mer

BabyBjörn Bæresele Active

Med BabyBjörns bæreseler kan du og ditt barn nyte nærheten av hverandre somtidig som du får hendene fri. På en enkel og bekvem måte tar du også med ditt barn på ulike slags aktiviteter, enten det gjelder en langtur i skogen, en piknik i parken eller en shoppingtur. Full bevegelsesfrihet for deg, og nærhet og trygghet for dere begge.

 

Bæresele Active

BabyBjörn Bæresele Active er en sele som er perfekt for deg som lever et aktivt hverdagsliv og ønkser å kunne bære ditt lille barn over lengre stunder. Den er ekstrautrustet med justerbar ryggstøtte som gir deg en bekvem støtte i korsryggen og hjelper til og avlaste skuldrene.  I likhet med alle våre med bæreseler er den utviklet i samarbeid med medisinsk ekspertise for å være optimal for det nyfødt barnet.

Ergonomisk for barnet:

Bæreselen er ergonomisk formgitt og gir rett støtte for ditt barns hode, rygg og hofte helt fra fødselen. Hodestøtten er justerbar og kan justeres ned slik at barnes kan snus når hun eller han er litt eldre og kan holde hodet oppe selv.

Sikker og funksjonell:

Konstruksjonen er vell gjennomtenkt for at du skal bære ditt barn sikkert og nære fra fødselen, samtidig som den er enkel og å anvende. Bæreselen er lett for deg å ta på og av på egen hånd, og alle justeringer gjør du lett på framsiden. Dessuten kan framsiden åpnes helt slik at du kan løfte ut ditt sovende barn uten  å vekke han eller hun.

DATA

Alder
Fra nyfødt (minst 3,5 kg og 53 cm) opp til 12 kg.
Material
Tøyet består av 60 % bomull og 40 % polyester.

Tekstilene nærmest barnet er testet og godkjent etter Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. De er garantert ufarlig for barnets ømfintlige hud og kan ikke fremkalle allergier.

Vask
Maskinvask 40 grader. Vaskes separat med skånsomt middel og uten blekestoffer.

Bruksanvisning
Her kan du enkelt ladda ner manualen.

Bærestillinger
Når barnet er blitt eldre og sterkere i nakken kan hodestøtten vendes ned slik at barnet kan bæres forovervendt og si deg omkring

 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkostnad
  150.-
 • Vekt
  Fra 3,5kg -12kg
 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkostnad
  150.-
 • Vekt
  Fra 3,5kg -12kg

Pris: NOK 998,-

Til handlekurven
Bookmark and Share
Våre merker:
Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen