BabyBjörn Bæresele WE

BabyBjörn Bæresele WE

Den nye generasjonen bæresele som er enkel å bruke når og hvor som helst. Totalt tre bæremåter på mage og rygg Midjebelte og vatterte skulderremmer gir en behagelig, ergonomisk bæresele s... Les mer

BabyBjörn Bæresele WE

Den nye generasjonen bæresele som er enkel å bruke når og hvor som helst. Totalt tre bæremåter på mage og rygg Midjebelte og vatterte skulderremmer gir en behagelig, ergonomisk bæresele som kan brukes under lang tid. Passer til barn i alderen 0-3 år.

Cotton er en mykt stoff som består av 100 % bomull


 

ENKELT FRA DAG 1

 

Enkel å ta av og på
I likhet med alle bæreselen våre er Bæresele We er utformet for at du skal kunne bruke den selv, uten hjelp, i alle stillinger. Også når du plasserer barnet ditt på ryggen.

Åpningsbar front
Fronten på bæreselen kan åpnes slik at du enkelt og raskt kan ta opp barnet ditt. Praktiskt når hun eller han har sovnet i bæreselen.

Perfekt passform med en gang
Bæreselen er lett å justere for å få riktig passform når du og partneren din veksler på å bære. Spennene klikker tydelig når du knepper dem riktig. 

ENKEL BÆRING PÅ RYGGEN MED BABYBJÖRN BÆRESELE WE

 

Bæresele We har en unik funksjon som gjør det enkelt og trygt å plassere barnet på ryggen. Du fører bæreselen fra mage til rygg mens barnet sitter i bæreselen, like trygt som vanlig. Med denne unike løsningen ligger skulderremmen hele tiden i en lukket slynge rundt kroppen din. Og du kan plassere barnet på ryggen helt på egen hånd. Enkelt, trygt og komfortabelt.


 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkosnad
  150.-
 • Alder
  3,5 kg - 15 kg / ca 3 år
 • Leveringstid
  3-5 dager
 • Fraktkosnad
  150.-
 • Alder
  3,5 kg - 15 kg / ca 3 år

Pris: NOK 890,-

Til handlekurven
Bookmark and Share
Våre merker:
Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen