Biteringen AS ble stiftet i 1988. Biteringens første butikk lå i Ullevålsveien i Oslo.  Senere, på grunn av familie, var det nødvendig å flytte til Bergen og Biteringen AS åpnet i Nordåsdalen i 1994. Her ble vi værende til ´97 da vi flyttet til Midtun. Og Siden har det blitt Midtun.

Siden 1988 har mye forandret seg, men noe er også forblitt det samme. Biteringen AS eies og driftes fremdeles av det samme ekteparet. Derfor, om du besøker vår butikk, handler via vår nettside eller ringer inn spørsmål, har du kun 2 personer å forholde deg til. Dette gjør alt mye lettere, både for deg som kunde, og oss.

Våre produkter:
Tanken og målet bak vårt sortiment er å gjøre kundene våre fornøyd. Derfor satser vi på produkter vi vet vil fungere for folk flest. Biteringens eiere har selv 5 barn, jenter, gutter og tvillinger, og er nettopp blitt besteforeldre. Produktutvalget vårt er i stor grad basert på erfaring, kvalitet og funksjonalitet.Du skal føle deg trygg når du handler hos oss, og vite at vi alltid vil hjelpe deg. I Bergensområdet har vi stadig kunder som kommer innom for å få flyttet eller re-montert bilseter. Vi har også endel faste besteforeldre som kommer for å leie bilseter til barnebarna som kommer på besøk. Vi er selvfølgelig behjelpelig med monteringen.

Våre merker:
Design og utvikling av Keyteq.no • Copyright 2010 Biteringen